Praksa za dizajnera! Stekni radno iskustvo dizajnirajući u BOŠ-u

Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za jednu praktikantsku pozicijuna poziciji dizajnera, a u okviru Centra za informaciono-komunikacione tehnologije, i to:

DIZAJNER (opis dužnosti i uslovi)

Dizajniranjeweb rešenja kao što su: web portali i websoftweri

Idejna rešenja i vizualizacija komunikacionih koncepata, brošura i lifleta

Opšti uslovi:

Poznavanje sledećih alata i programa: AdobePhotoshop, AdobeIllustrator, AdobeInDesign

Logičko-analitičko mišljenje

Vreme trajanja:

Predviđeno vreme trajanja prakse je do tri meseca.

Okvirni broj sati je 4 sata dnevno, dva puta nedeljno.

Rok za prijavljivanje:

Petak, 9. septembar 2016. godine

Potrebna dokumentacija:

CV i kratko motivaciono pismo (do 250 reči)

Biografije i motivaciona pisma slati na i-mejl: prakse@bos.rs sa naznakom: Prijava za IKT praksu

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Vladu Vraneševića na mejl: prakse@bos.rs.

*Beogradska otvorena škola (BOŠ) je neprofitna, obrazovna organizacija građanskog društva osnovana 1993. godine. BOŠ osnažuje ljudske resurse, unapređuje rad javnih institucija i organizacija građanskog društva, razvija i zagovara javne praktične politike u cilju izgradnje boljeg društva zasnovanog na slobodi, znanju i inovacijama.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»