Praksa u Smart kolektivu

Smart kolektiv u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente Ekonomskog i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave za praksu na poziciji Specijalista za izveštavanje o održivosti. Rok za prijave: 31.3.2017.

Pozicija: Specijalista za izveštavanje o održivosti
Broj mesta: 1
Lokacija: Beograd

Opis    

Smart kolektiv poziva mlade diplomce, studente i studentkinje završnih godina fakulteta da se prijave za program razvoja talenata u oblasti društveno odgovornog poslovanja, stručna oblast –izveštavanje o održivosti.

Program se zasniva na kombinaciji edukacije i praktičnog rada kroz četvoromesečnu stručnu praksu iz oblasti društveno odgovornog poslovanja u užoj tematskoj celini – izveštavanje o održivosti. Izabrani kandidati će u okviru programa imati prilike da se upoznaju sa procesom GRI izveštavanja i učestvuju u procesu pisanja izveštaja, kao i da sarađuju sa vodećim kompanijama u Srbiji. Nakon uspešno završene prakse postoji mogućnost angažovanja  u Smart kolektivu.

Na kraju programa od kandidatata se očekuje da usvoji stučna znanja u oblasti društveno odgovornog poslovanja i metodologija koje se koriste za izveštavanje, upozna se i ovlada procesom pisanja izveštaja koji zahteva koordinaciju različitih sektora u kompaniji, razvije jake analitičke i organizacione veštine, kao i veštine pisanja.

Pored prethodo navedenih mogućnosti za profesionalni razvoj, kandidati koji uspešno završe praksu dobiće potvrdu, kao i simboličnu mesečnu novčanu nadoknadu koja je namenjena refundaciji osnovnih troškova prakse (npr. lokalni transport).

Tražimo kanditate/kinje koji su:

  • diplomci, studenti završnih godina, master studija iz oblasti ekonomije, marketinga, menadžmenta i organizacionih nauka, sa ili bez radnog iskustva;
  • sposobni za samostalnu usmenu i pisanu komunikaciju na srpskom i engleskom jeziku;
  • analitični i organizovani;
  • željni da steknu nova znanja i veštine, i profesionalno se usmere na rad u oblasti društveno odgovornog poslovanja;
  • motivisani da doprinesu misiji naše organizacije;

Prijavljivanje:

Za prijavu je potrebno dostaviti:
– CV i motivaciono pismo;
– esej do 1000 reči na temu Značaj Izveštavanja o održivosti u savremenom poslovanju.

Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na dodatna testiranja.

Prijavnu dokumentaciju potrebno je dostaviti na e-mail adresu: administracija@smartkolektiv.orgsa naznakom: Prijava za praksu_Izveštavanje o održivosti

Po izvršenoj prijavi popunite i kratki prijavni formular OVDE.

Rok za prijavu    31/03/2017
Trajanje    4 meseca
Mentorska podrška    Da

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»