Praksa u kompaniji Direct Media

Direct Media Grupa, vodeći medijski sistem u regionu Jugoistočne Evrope, u potrazi je za mladim ljudima koji su zainteresovani za usavršavanje i sticanje iskustva.

Direct Media Grupa, vodeći medijski sistem u regionu Jugoistočne Evrope, u potrazi je za mladim ljudima koji su zainteresovani za usavršavanje i sticanje iskustva u nekoj od sledećih oblasti:

 • medijsko planiranje,
 • medijsko oglašavanje (TV, radio, digital, print, out of home),
 • marketinške komunikacije,
 • finansije i računovodstvo

Praksa podrazumeva rad u punom radnom vremenu u periodu od minimum 3 meseca sa mogućnošću zaposlenja, a u zavisnosti od brzine usvajanja znanja i ostvarenih rezultata tokom prakse.

Kandidatima nudimo aktivnu obuku i priliku da steknu sposobnost praktične primene teorije i metodologije planiranja, realizacije i evaluacije integrisanih medijskih kampanja.

Konkurs je otvoren za kandidate koji su završili ili su na završnoj godini studija nekog od sledećih fakulteta:

 • Fakultet Organizacionih Nauka
 • Ekonomski fakultet
 • ETF i drugi tehnički fakulteti
 • Fakultet političkih nauka

Ključni zahtevi podrazumevaju izraženu analitičnost, preciznost, pedantnost, ljubav prema brojkama, marketingu, advertajzingu i medijskim komunikacijama. Obavezno je osnovno znanje MS Office paketa i engleskog jezika.

Svi zainteresovani svoje biografije mogu da proslede na adresu office@directmedia.rs do četvrtka, 15.10.

Prilikom konkurisanja potrebno je naglasiti u subject-u “Konkurs za praksu“.

O poslodavcu:

Direct Media Grupa je vodeći medijski sistem u regionu Jugoistočne Evrope koji pruža objedinjene komunikacijske, advertajzing i medijske usluge najvećim internacionalnim i lokalnim partnerima.

Grupu čini mreža profesionalaca i eksperata u osam zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Bugarskoj. Mi donosimo svobuhvatna, optimalna i inovativna komunikacijska rešenja i pomeramo tržista u pravcu najnovijih trendova u digitalnom okruženju, doprinoseći tome da naši partneri uspešno implementiraju svoje globalne strategije. Zajedno sa našim partnerima ostvarujemo maksimum efektivnosti kampanja naših partnera, doprinoseći da njihovo poslovanje raste. Istovremeno, verujemo da su kvalitetni mediji preduslov uspešnih komunikacija.  Zato, važan deo našeg poslovanja počiva i na unapređenju medijskog okruženja – prepoznavanju i kreiranju najboljeg medijskog sadržaja i posredovanju u njegovom plasmanu.

Naša vizija je da budemo najuspešniji medijski sistem u regionu, da ostanemo prvi i očigledan izbor svih partnera.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»