Praksa u oblasti Internet prodaje i marketinga

Mala SRB Prodavnica doo raspisuje konkurs za tromesečnu praksu na poziciji Asistent Internet prodaje i marketinga. Ukoliko si student osnovnih ili master studija, želiš da stekneš praktično iskustvo iz oblasti Internet trgovine i elektronskog poslovanja, kao i Internet marketinga- prijavi se do 20. februara 2017.godine.

Poslodavac/organizacija: Mala SRB Prodavnica doo
Pozicija: Asistent Internet prodaje I marketinga
Broj mesta: 1
Lokacija: Novi Beograd, Nehruova 51a, lokal 116 TC Kula blok 44

Opis    

U potrazi smo za studentima koji žele da steknu praktično iskustvo iz oblasti Internet trgovine i elektronskog poslovanja, kao i Internet marketinga.
 
Tokom prakse studenti će imati prilike da se upoznaju sa  
 
1. Vodjenem klijenta/kupaca :
   o kako razumeti potrebe klijenata
   o svakodnevna komunikacija sa klijentima
2. Izborom asortimana i gradjenjem dugoročnih veza sa poslovnim partnerima:
   o Svakodnevno osvežavanje asortimana
   o Definisanje prodajnih akcija
   o Svakodnevna poslovna korespodencija  
3. Osnovama Internet marketinga:
   o Marketing na društvenim mrežama
   o slanje newslettera  
   o ostale marketing aktivnosti
 
Uslovi    

Strudent osnovnih ili master studija Ekonomskog  fakulteta Univerziteta u Beogradu

Način prijave    

Kratak CV poslati emailom na  shop@malasrpskaprodavnica.com i

popunite formular za evidenciju CzRK prijava

Rok za prijavu    20/02/2017
Trajanje    3 meseca
Planiran početak    01/03/2017
Mentorska podrška    Da
Plata    Da

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»