Praksa u oblasti administracije

Kompanija Eurofast Global u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente FON-a i Filološkog fakulteta da se prijave za obavljanje tromesečne prakse u oblasti administracije.
Kompanija se bavi pružanjem usluga: poreskog savetovanja i međunarodnog poreskog planiranja, projektovanja akvizicija i holding struktura, poreskog due dilligence, transfernih  cena, računovodstva i obracuna zarada, restrukturiranja, spajanja i akvizicija, registracije privrednih društava i drugih subjekata, i sl.
Praksa je prilika za upoznavanje sa računovodstvenim poslovima za klijente iz najrazličitijih industrija, kao i za rad u dinamičnom i stručnom međunarodnom timu.
Prijavljivanje za praksu traje do 10.maja 2016.
Više informacija na www.razvojkarijere.bg.ac.rs
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»