Praksa u Merkatoru u Sektoru selekcije i razvoja karijere

Pozivaju se diplomirani studenti sa interesovanjem u oblasti ljudskih resursa da se prijave na konkurs za praksu u kompaniji Mercator-S i dobiju šansu za zaposlenje. Rok za prijavljivanje je 15.12.2015.

Stručna praksa se nudi u Sektoru selekcije i razvoja karijere „Mercator S“ i omogućava vam da, radom u Službi ljudskih resursa pod nadzorom mentora (koordinatora), steknete dragoceno radno iskustvo i obezbedite sebi sigurno zaposlenje.

Stručna praksa će se odvijati u tri faze i to:

1. faza – Ugovor se potpisuje na 3 meseca (volonterski rad);
2. faza – Ugovor se produžava na 3 meseca (uz novčanu naknadu);
3. faza – Ugovor se produžava na 3 meseca (uz novčanu naknadu).

Tokom obavljanja stručne prakse, praktikant se priprema za samostalno obavljanje poslova saradnika za selekciju, kako glasi i njihovo buduće zanimanje u našoj kompaniji, nakon završene stručne prakse.

Opis zaduženja na praksi uključuje:
· Skrining baze kandidata i zakazivanje intervjua
· Prisustvo na intervjuima za posao i aktivno učestvovanje u obavljanju intervjua za bazične pozicije u maloprodaji i veleprodaji
· Ažuriranje baze kandidata i evidentiranje svih promena u statusima kandidata
· Pozivanje kandidata sa ciljem informisanja o selekcijskom postupku, saopštavanje prijemne dokumentacije za potpisivanje ugovora ili informisanje o negativnom rangu na kraju selekcijskog postupka
· Testiranje internih i eksternih kandidata, obrada rezultata testiranja
· Objavljivanje i ažuriranje oglasa za posao na sajtu kompanije
· Komunikacija sa Nacionalnom službom za zapošljavanje radi pronalaženja deficitarnog kadra
· Učestvovanje na sajmovima zapošljavanja
· Saradnja sa studentskim organizacijama i učestvovanje u projektima koje one organizuju
· Učestvovanje u ostalim projektima Sektora selekcije i razvoja karijere

Uslovi    

  • Minimum VII stepen stručne spreme (poželjno psihologija ili FON)
  • Poznavanje rada na računaru
  • Poželjno poznavanje engleskog jezika

Način prijave 

Prijavu na konkurs za stručnu praksu možete podneti popunjavanjem elektronskog formulara na sajtu www.idea.rs u opciji zaposlenje na oglas Stručna praksa u sektoru selekcije i razvoja karijere, ili direktno na link:

https://recruiter.omega.rs/v3/idea/jobpost.php?jobpost_id=3017

Rok za prijavu je 15.12.2015.

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»