Praksa u kompaniji Quadra Graphic

Firma Quadra Graphic raspisala je konkurs za prijem dva praktikanta na poziciji Saradnik za pisanje Quadra News časopisa. Tromesečna praksa će se obavljati u Beogradu, praktikantima je obezbeđena mentorska podrška, a rok za prijavu je 25.3.2016.

Pisanje članaka za interni časopis o dešavanjima u preduzeću, a u cilju što brže i pravovremene razmene informacija između menadžmenta i zaposlenih. Posao zahteva proaktivan pristup praktikanta, a časopis bi imao rublike: tema broja, poslovne novosti iz proizvodnje i ostalih sektora, edukacija, kultura, šarena strana ( vesti o rođenju deteta zaposlenog, recepti, saveti za život i sl ).

Časopis bi izlazio na mesečnom nivou i grafički se oblikovao u pripremi Quadre Graphic.

Uslovi

Fakultet političkih nauka, smer novinarstvo, poželjno III , IV godina ili diplomirani student.

Način prijave

Potrebno je poslati CV na mejl svetlana@quadra.rs

Rok za prijavu    25/03/2016
Trajanje    tri meseca
Planiran početak    01/04/2016

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»