Praksa u kompaniji Gavrilović Guide

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa kompanijom Gavrilović Guide poziva studente završnih godina i diplomirane studente sa razvijenim veštinama komunikacije i prezentacije da se prijave na konkurs za praksu na poziciji My Guide Account praktikanta i na taj način budu kandidati za zaposlenje u ovoj kompaniji. Rok za prijave je 10.03.2016.

My Guide (Moj Vodič) postoji već neko vreme u hardcopy izdanju i kao takav okuplja veliki broj partnera u oblasti ugostiteljstva, trgovine, zabave, umetnosti (restorani, knjižare, pozorišta itd.) koji pojavljivanjem u knjižici My Guide obezbeđuju svim njenim kupcima popuste u svojim objektima.

Prateći trendove i razvoj tehnologije My Guide projekat pravi iskorak u digitalne vode, te će pored postojeće štampane knjižice i web-sajta uskoro zaživeti i u vidu mobilne aplikacije. Aplikacija ce biti besplatna ali njeno korišćenje će se naplaćivati u minimalnim iznosima putem mobilnog računa.

My Guide Account praksa podrazumeva terenski rad sa partnerima vodiča. Osnovni zadatak je obnova saradnje sa postojećim partnerima za predstojeći period (potpisivanje Ugovora), da bi se potom aktivnosti proširile na sklapanje ugovora sa novim partnerima. U obe faze će akcenat biti na prezentovanju mogućnosti koje će partnerima doneti vodič u novom mobilnom, digitalnom izdanju. Praktikanti će biti obučeni od strane iskusnih pregovarača i sa istima će imati nedeljne sastanke na kojima će dobijati smernice i savete. Praktikantima će biti obezbeđene prezentacije i video materijali koji će omogućiti da sadašnjim i budućim partnerima prezentuju upečatljivu prezentaciju na kojoj će predstaviti šta sve može da ponudi My Guide.

Na kraju programa prakse najbolji prezenteri i pregovarači će biti izabrani i primljeni u radni odnos.

Ova praksa traje 2-3 meseca i predstavlja priliku za razvoj pregovaračkih veština, veština poslovne komunikacije, sticanje kontakata sa poslovnim partnerima od kojih su većina eminentna imena u svojim oblastima poslovanja, sticanje praktičnih znanja o poslovanju u turizmu kao i znanja o funkcionisanju i vođenju projekata.

Početak prakse je predviđen za 15.mart 2016. a zainteresovani kandidati mogu se prijaviti popunjavanjem formulara putem linka PRIJAVNI FORMULAR i slanjem svoje radne biografije na imejl prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»