Praksa u kompaniji Executive Group

Obaveštavamo vas da je otvoren poziv za obavljanje prakse u oblasti digitalnog marketinga i odnosa s javnošću u kompaniji "Executive Group". Prijavljivanje preko portala StudentskaPraksa.com do 10.marta 2016.

Detaljnije informacije o uslovima nalazi se na linku http://www.studentskapraksa.com/prakse/, gde se obavlja i prijavljivanje.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu aktivirao je početkom godine niz servisa i alata za studente i kompanije na portalu koji ima za cilj da podrži i promoviše realizaciju studentskih praksi za studente u Srbiji. Akcenat je na praksama u zemlji, ali se na njemu mogu naći i informacije o prilikama za praksu u inostranstvu. Pored korisnih informacija i adresa po pitanju organizacije i realizacije studentske prakse, na sajtu je osmišljena korisnička zona za studente i poslodavce.

Da biste se prijavili za praksu potrebno je da kreirate korisnički nalog na sajtu, dodate svoj CV i izaberete praksu za koju želite da se prijavite. Poslodavac će automatski dobiti obaveštenje o vašoj prijavi i moći će da pristupi vašem CV-ju putem svog korisničkog naloga.

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»