Praksa u kompaniji Executive Group

Obaveštavamo vas da je otvoren poziv za obavljanje prakse u oblasti digitalnog marketinga i odnosa s javnošću u kompaniji "Executive Group". Prijavljivanje preko portala StudentskaPraksa.com do 10.marta 2016.

Detaljnije informacije o uslovima nalazi se na linku http://www.studentskapraksa.com/prakse/, gde se obavlja i prijavljivanje.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu aktivirao je početkom godine niz servisa i alata za studente i kompanije na portalu koji ima za cilj da podrži i promoviše realizaciju studentskih praksi za studente u Srbiji. Akcenat je na praksama u zemlji, ali se na njemu mogu naći i informacije o prilikama za praksu u inostranstvu. Pored korisnih informacija i adresa po pitanju organizacije i realizacije studentske prakse, na sajtu je osmišljena korisnička zona za studente i poslodavce.

Da biste se prijavili za praksu potrebno je da kreirate korisnički nalog na sajtu, dodate svoj CV i izaberete praksu za koju želite da se prijavite. Poslodavac će automatski dobiti obaveštenje o vašoj prijavi i moći će da pristupi vašem CV-ju putem svog korisničkog naloga.

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: