Praksa u kompaniji EKO Srbija

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina osnovnih i master studija Saobraćajnog, Ekonomskog, Elektrotehničkog, Matematičkog, kao i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave na praksu koju organizuje EKO Srbija, članica Helenik Petroleum grupe.

Studenti će imati priliku da se prijave na  5 pozicija u sledećim poslovnim jedinicama: Fuel Supply and Logistics Sector, IT Sector, Finance and Accounting Sector, Non-Fuel Retail Sales, Commercial Sales. U toku tromesečnog angažmana od 15. juna do 15. septembra, praktikanti će dobijati novčanu nadoknadu, a takođe, imaće pravo na odsustvo do 2 nedelje, kao i za dane ispita.  

Više o samoj praksi možete pogledati na portalu www.studentskapraksa.com u sekciji Baza praksi. Prijava za prakse se vrši isključivo elektronskim putem na portalu (http://www.studentskapraksa.com/prijava/zona_za_studente/ ). Potrebno je da student napravi korisnički nalog u zoni za studente i doda svoju biografiju, a zatim da odabere željenu poziciju iz baze praksi i izvrši prijavu. Rok za prijavu je do 15.6.2017. godine.

Savetujemo vam da se prijavite što pre jer će prijave biti sukcesivno razmatrane, kako bi početak prakse otpočeo odmah po isteku roka za prijave.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: