Praksa u kompaniji EKO Srbija

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina osnovnih i master studija Saobraćajnog, Ekonomskog, Elektrotehničkog, Matematičkog, kao i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave na praksu koju organizuje EKO Srbija, članica Helenik Petroleum grupe.

Studenti će imati priliku da se prijave na  5 pozicija u sledećim poslovnim jedinicama: Fuel Supply and Logistics Sector, IT Sector, Finance and Accounting Sector, Non-Fuel Retail Sales, Commercial Sales. U toku tromesečnog angažmana od 15. juna do 15. septembra, praktikanti će dobijati novčanu nadoknadu, a takođe, imaće pravo na odsustvo do 2 nedelje, kao i za dane ispita.  

Više o samoj praksi možete pogledati na portalu www.studentskapraksa.com u sekciji Baza praksi. Prijava za prakse se vrši isključivo elektronskim putem na portalu (http://www.studentskapraksa.com/prijava/zona_za_studente/ ). Potrebno je da student napravi korisnički nalog u zoni za studente i doda svoju biografiju, a zatim da odabere željenu poziciju iz baze praksi i izvrši prijavu. Rok za prijavu je do 15.6.2017. godine.

Savetujemo vam da se prijavite što pre jer će prijave biti sukcesivno razmatrane, kako bi početak prakse otpočeo odmah po isteku roka za prijave.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»