Praksa u kompaniji Delhaize u Sektoru za IT

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu vas obaveštava da je otvoren konkurs za praksu u kompaniji Delhaize u sektoru za IT, Odeljenje za poslovne aplikacije. Rok za prijave: 19.februar.

Broj mesta    2
Lokacija    Beograd

Opis
Praksa omogućava stručno usavršavanje i rad na sledećim poslovima:

 1. Razvija i održava postojeće aplikacije u .NET C# SQL
 2. Definiše zahteve, projektuje rešenja i učestvuje u izradi aplikativnih programa
 3. Učestvuje u prilagođavanju postojećih programa i uvođenju novih programa prema potrebama kompanije
 4. Učestvuje u analizi i prilagođavanju poslovnih procesa i funkcionalnosti u programima
 5. Vrši nadzor nad realizacijom i primenom aplikativnih programa

Uslovi

 1. Završen fakultet (Elektrotehnički, Matematički, FON –programerski smer)
 2. Sa znanjem Engleskog jezika
 3. Radoznali, spremni da dele i uče
 4. Timski orjentisani i usmereni na uspeh
 5. Spremni da se suoče sa izazovom

Način prijave

Pošalji biografiju na maja.rastovic@delhaize.rsu cc: prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs sa nazivom poruke (Subject): Prijava za praksu u Sektoru za ljudske resurse Delhaize

Rok za prijavu    19/02/2016
Trajanje    6 meseci

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»