Kancelarije javnih beležnika

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) iz Beograda organizuje konkurs za praksu za studente/studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u kancelarijama javnih beležnika.

Trajanje: Dve nedelje.

Praksa kod javnih beležnika će započeti neposredno nakon odabira kandidata/kandidatkinja (19. oktobra 2015. godine za 10 studenata/studentkinja, i u drugom terminu od 02. novembra 2015. godine za 9 studenata/studentkinja).

Radno vreme: Puno radno vreme.

Mesto obavljanja prakse: Radne prostorije javnih beležnika (opštine: Rakovica, Palilula, Zemun, Sopot, Novi Beograd, Surčin, Vračar, Lazarevac, Zvezdara, Čukarica).

Opis poslova: Praksa će se obavljati u saradnji sa mentorom i drugim zaposlenim licima. Obuhvata upoznavanje sa načinom rada Javnih beležnika, evidencijom predmeta i pisanjem podnesaka, kao i obavljanje različitih poslova iz oblasti prava kojima se javni beležnici bave.

Praksa nije plaćena.

Uslovi za učešće na konkursu:
• status studenta/studentkinje IV godine osnovnih akademskih studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu
• poznavanje engleskog jezika
• poznavanje rada na računaru
• ozbiljnost i motivisanost u radu

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata/kandidatkinja vršiće se na osnovu podataka iz aplikacionog formulara i intervjua koji će biti obavljen sa onima koji uđu u uži izbor. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata/kandidatkinje.

Način prijavljivanja: Popunjen aplikacioni formular sa naznakom „PRAKSA I TERMIN“ i „PRAKSA II TERMIN“, poslati na vpstep@elsa.org.rs do 10. oktobra 2015. godine u 23.59h, ukoliko se prijavljujete za prvi termin i do 25. oktobra 2015. godine u 23.59 h ukoliko se prijavljujete za drugi termin.

Informacije:
Nevenka Ivošević
vpstep@elsa.org.rs
(00) 381 60 35 16 429

APLIKACIONI-FORMULAR-JAVNI BELEŽNICI

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»