Praksa u Hyatt-u

Hyatt Regency Beograd tradicionalno svake godine u decembru otvara svoja vrata za sve mlade motivisane studente 4. godine, apsolvente ili na masteru a i sveže diplomce koji žele da se oprobaju u hotelijerstvu bez obzira na formalno obrazovanje i radno iskustvo.

Dovoljno je poneti svoj CV i doći 23. decembra u hotel u periodu od 11h do 18h gde će svi zainteresovani posetioci dobiti sve detalje vezane za sam koncept praksi.

Na posteru se nalazi spisak svih odeljenja gde se nude prakse a deo materije koja bi se obrađivala u odeljenju prodaje i marketinga je: upoznavanje sa korporativnim Brand standardima, PR, upoznavanje sa marketing strategijom hotela i promocija hotela, učestvovanje i rad na promociji aktuelnih hotelskih projekata, pravljenje koleterala (promotivnog materijala), istraživanje tržišta i mnoge druge.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»