Praksa u H.art-u Talent.art

Projekat Talent.art je napravljen u cilju aktivnog podržavanja mladih da se razvijaju, uče i ulažu u sebe. Prepoznajući kvalitet studenata, program prilagođavamo interesovanjima i ličnim ciljevima praktikanata. Time se dobijaju ostvareni, kvalitetni i sposobni mladi ljudi na tržištu rada. Verujući u kvalitet prakse i potencijal studenata, podržavamo praktikante u vidu pismene preporuke.

Uložite u budućnost

Ukoliko sebe vidite kao budućeg konsultanta, trenera, HR menadžera, ili na bilo kojoj poziciji u HR-u, predlažemo vam da napravite prvi korak kroz stručno usavršavanje tj. praksu u H.art-u. Nudimo vam razvoj novih veština, sticanje znanja vezano za HR konsalting, sticanje radnog iskustva, dobijanje preporuke, pozitivno radno okruženje i energične saradnike spremne da ulažu u vaše usavršavanje! Dva puta u toku godine, u januaru i junu, vršimo selekciju zainteresovanih kandidata za narednih šest meseci. Praksa se odvija u trajanju od dva meseca.
Preuzmite aplikaciju i pošaljite je na office@hart.rs.

Rekli su o nama i Talent.art projektu

USAID je H.art-ov projekat Talent.art izdvojio kao “pozitivan primer na srpskom tržištu”. Pročitajte više o tome!

“Praksa u H.art-u predstavlja nezamenjivo iskustvo za moj lični i profesionalni razvoj. Učim kako funkcioniše realno poslovanje i imam priliku da primenim znanje stečeno na fakultetu. Nadam se da će sve više i više studenata dobiti ovakvu šansu, jer je ona temelj za dalji profesionalni razvoj.”
Vanja Ljubičić, bivši praktikant u H.art-u, sada asistent na predmetu “Trening i razvoj“, pri univerzitetu u Hong Kongu

“Tokom moje dvomesečne prakse u H.art-u, imala sam priliku da radim u jednoj krajnje pozitivnoj i kreativnoj atmosferi. Ono najvrednije ipak što nosim iz H.art-a su divna prijateljstva koja se nadam da će dugo opstati, kako profesionalno tako i privatno.”
Marta Dragović, bivši praktikant u H.art-u, sada zaposlena u kompaniji Šumadija lek

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: