Praksa u H.art-u Talent.art

Projekat Talent.art je napravljen u cilju aktivnog podržavanja mladih da se razvijaju, uče i ulažu u sebe. Prepoznajući kvalitet studenata, program prilagođavamo interesovanjima i ličnim ciljevima praktikanata. Time se dobijaju ostvareni, kvalitetni i sposobni mladi ljudi na tržištu rada. Verujući u kvalitet prakse i potencijal studenata, podržavamo praktikante u vidu pismene preporuke.

Uložite u budućnost

Ukoliko sebe vidite kao budućeg konsultanta, trenera, HR menadžera, ili na bilo kojoj poziciji u HR-u, predlažemo vam da napravite prvi korak kroz stručno usavršavanje tj. praksu u H.art-u. Nudimo vam razvoj novih veština, sticanje znanja vezano za HR konsalting, sticanje radnog iskustva, dobijanje preporuke, pozitivno radno okruženje i energične saradnike spremne da ulažu u vaše usavršavanje! Dva puta u toku godine, u januaru i junu, vršimo selekciju zainteresovanih kandidata za narednih šest meseci. Praksa se odvija u trajanju od dva meseca.
Preuzmite aplikaciju i pošaljite je na office@hart.rs.

Rekli su o nama i Talent.art projektu

USAID je H.art-ov projekat Talent.art izdvojio kao „pozitivan primer na srpskom tržištu“. Pročitajte više o tome!

„Praksa u H.art-u predstavlja nezamenjivo iskustvo za moj lični i profesionalni razvoj. Učim kako funkcioniše realno poslovanje i imam priliku da primenim znanje stečeno na fakultetu. Nadam se da će sve više i više studenata dobiti ovakvu šansu, jer je ona temelj za dalji profesionalni razvoj.“
Vanja Ljubičić, bivši praktikant u H.art-u, sada asistent na predmetu „Trening i razvoj„, pri univerzitetu u Hong Kongu

„Tokom moje dvomesečne prakse u H.art-u, imala sam priliku da radim u jednoj krajnje pozitivnoj i kreativnoj atmosferi. Ono najvrednije ipak što nosim iz H.art-a su divna prijateljstva koja se nadam da će dugo opstati, kako profesionalno tako i privatno.“
Marta Dragović, bivši praktikant u H.art-u, sada zaposlena u kompaniji Šumadija lek

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»