Praksa u GO Čukarica

Centar za razvoj ideja u saradnji sa Kancelarijom za mlade GO Čukarica i GO Čukarica organizuje neplaćenu stručnu praksu u periodu od 01. oktobra do 31. decembra 2015. godine.

Stručna praksa odvijaće se u određenim odeljenjima opštinske uprave i namenjena je isključivo studentima završnih godina i svršenim studentima visokoškolskih ustanova sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Opštine Čukarica. Svi praktikatni će tokom prakse proći kroz obuku u okviru matičnog sektora, a po uspešnom završetku prakse biće im dodeljena potvrda od strane Opštine. Stručna praksa biće obezbeđena u sledećim sektorima Gradske opštine:

– Ekonomija
– Pravo
– Arhitektura
– Građevinarstvo
– Političke nauke

Prijave traju do 15. septembra 2015. godine do 23:59.
Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor putem e-mail adrese koju su dostavili u prijavnom formularu.
NAPOMENA: Radno iskustvo nije neophodno i neće biti presudno u procesu selekcije kandidata.

Link za prijavu – http://goo.gl/forms/X3vXLZDgNv

Sva pitanja možete postaviti na e-mail adresi: czr.nvo@gmail.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»