Praksa u Credit Agricole Banci

Praksa u Credit Agricole Banci Sjajna prilika za mlade i kreativne apsolvente i diplomce.

Crédit Agricole Srbija je deo Crédit Agricole grupe, vodeće svetske finansijske grupacije. U Srbiji banka posluje kroz mrežu od 80 filijala, sa namerom da i dalje proširuje i unapređuje svoje poslovanje.

Sertifikat kvaliteta ISO 9001 u oblasti bankarskih usluga, korišćenje najsavremenijih bankarskih informacionih tehnologija, principalno članstvo u MasterCard International i VISA International, kao i u nacionalnoj DinaCard asocijaciji samo su neke od obeležja Crédit Agricole Srbija. Preko 900 visokostručnih zaposlenih obezbeđuju najkvalitetniju bankarsku uslugu na prostoru Srbije. Na Izboru za zlatni auto 2015. godine u organizaciji časopisa Auto Bild, Crédit Agricole banka dobila je nagradu za „Najbolji auto kredit 2015. godine“ za kredit „MojAuto sedi i vozi“. Takođe smo, jedna od deset najvećih i najstarijih bankarskih grupacija na svetu koja već više od 120 godina kreditira poljoprivrednu proizvodnju.

Crédit Agricole Banka niz godina unazad neguje tradiciju ulaganja u mlade, koji uz pomoć stručnih i posvećenih mentora ostvaruju priliku da se kroz aktivan rad i učenje upoznaju sa bankarskim sistemom u savremenom, internacionalnom poslovnom okruženju.

Stoga  pozivamo sve studente završnih godina osnovnih i master studija kao i diplomce Univerziteta u Beogradu i Novom Sadu, koji su zainteresovani za rad u korporaciji i žele da budu uključeni u različite projekte, da šalju svoje CV-jeve na posao@creditagricole.rs

Zainteresovanima se pruža prilika sticanja profesionalnog iskustva i ličnog razvoja, mogućnost rada na projektima koji se odnose na digitalizaciju bankarskih Sistema, šansu za započinjanje i izgradnju karijere u okruženju dizajniranom prema svetskim standardima.

Od vas očekujemo:

 • Da ste odgovorni i organizovani
 • Otvoreni za saradnju
 • Dinamični, komunikativni
 • Motivisani i spremni na timski rad
 • Istrajni i uporni
 • Da vladate kompjuterskim veštinama Microsoft Office paketa, kao i Digitalnim veštinama
 • Da vladate dobro Engleskim jezikom

Pridružite nam se i budite deo našeg tima!

12140108_10153038628392047_635404709794981518_o

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»