Praksa u Centru za porodični smeštaj i usvojenje Beograd

Centar za porodični smeštaj i usvojenje Beograd raspisao je konkurs za prijem 20 praktikanata na poziciji Saradnika za pružanje pomoći u učenju deci na hraniteljstvu.

Individualni časovi ili rad sa malom grupom dece koji imaju teškoća u  savladavanju nastavnog gradiva. Ovakva podrška je potrebna deci i mladima  različitog obrazovnog uzrasta- od prvog razreda osnovne škole do okončanja srednje. Časovi se održavaju u kući hranitelja ili prostorijama CPSU Beograd.

Učešće u grupnim supervizijskim sastancima, individualni sastanci sa supervizorom po potrebi. Saradnja sa savetnikom za hraniteljstvo porodice.

Vođenje evidencije o radu.

Uslovi

  • Završena srednja škola, započete ili okončane studije, motivacija za rad sa decom.
  • Kandidati prolaze prethodnu edukaciju koja ih priprema za rad sa decom  i pod redovnom su supervizijom stručnjaka iz CPS.

Način prijave: Biografija kandidata,  motivaciono pismo, preporuka profesora sa fakulteta koji pohađa.

Način dostave – direktno na  adresu  tamara.borisavljevic.cps@gmail.com

u cc: prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs

Rok za prijavu: 04/03/2016

Trajanje – do 15.06.2016.godine

Mentorska podrška – da, redovna na više nivoa.

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»