Praksa u advokatskoj kancelariji

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) iz Beograda organizuje konkurs za praksu za studente i studentkinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u advokatskoj kancelariji „Perović“.

Broj praktikanata: 2 (dva)

Trajanje: dve nedelje.

Termini za obavljanje prakse:

• 13.  jul – 24. jul 2015. godine
• 14.  septembar – 25. septembar 2015. godine

Radno vreme: u skladu sa dogovorom, odnosno u zavisnosti od fakultetskih obaveza praktikanta/praktikantkinje.

Mesto obavljanja prakse: u radnim prostorijama advokatske kancelarije, ulica Svetozara Markovića 9, Beograd.

Opis poslova: Praksa će se obavljati u saradnji sa mentorom i drugim zaposlenim licima. Obuhvata upoznavanje sa načinom rada Kancelarije, kao i obavljanje različitih poslova iz oblasti prava kojima jedna advokatska kancelarija bavi.

Praksa nije plaćena.

Uslovi za učešće na konkursu:
• status studenta/studentkinje III i IV godine osnovnih akademskih studija ili master studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu
• poznavanje rada na računaru
• ozbiljnost i motivisanost u radu

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata i kandidatkinja vršiće se na osnovu podataka iz aplikacionog formulara. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata.

Način prijavljivanja:
Popunjen aplikacioni formular sa naznakom „PRAKSA“, poslati na elsastepbeograd@gmail.com do srede, 01. jula 2015. godine u 20.00h.

Aplikacioni formular Advokatska-kancelarija-Perovic.-Aplikacioni-formular

Informacije:
Nevenka Ivošević
elsastepbeograd@gmail.com
(00) 381 60 35 16 429

Za više informacija o advokatskoj kancelariji „Perović“ pogledati na: http://advokat011.rs/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»