Praksa novinar i content manager

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente i diplomirane studente Filozofskog i Fakulteta političkih nauka sa interesovanjem u oblasti umetnosti i vizuelnih komunikacija da se prijave na konkurs za praksu u Udruženju "Srpska dizajn platforma" - Designed. Rok za prijave je 16.11.2015.

Praksa na poziciji novinara u oblasti savremene umetnosti i vizuelnih komunikacija.

Opis

  • Kreiranje i unos sadržaja na web portal Designed.rs
  • Praćenje izložbi i izveštavanje
  • Pisanje autorskih tekstova za Designed iz oblasti savremene umetnosti i vizuelnih komunikacija

Uslovi

Studenti i diplomirani studenti Fakulteta političkih nauka (novinarstvo i komunikologija), ili studenti i diplomirani studenti Filozofskog fakulteta (istorija umetnosti)

Način prijave

Motivaciono pismo sa biografijom poslati na ivana.srdanovic@designed.rs sa naznakom (Subject): PRIJAVA NA INTERNSHIP

u cc staviti: prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs
Rok za prijavu     16/11/2015
Trajanje     3 meseca
Mentorska podrška     da

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»