Praksa na poziciji Praktikant prevodilac u Vazduhoplovnom savezu Srbije

Vazduhoplovni savez Srbije nudi mogućnost studentima 3. ili završne godine Filološkog fakulteta da steknu iskustvo u prevođenju tekstova u vezi sa EU projektima, dokumenata i dopisa sa engleskog jezika na srpski (3 praktikanta) i u prevođenju sa mađarskog na srpski i obrnuto (2 praktikanta). Praksa na poziciji Praktikant prevodilac predviđeno je da traje 6 meseci, a rok za prijavu kandidata je 3.februar 2017.godine.

Poslodavac/organizacija: Vazduhoplovni savez Srbije
Pozicija: Praktikant prevodilac
Broj mesta: 5
Lokacija: Uzun Mirkova 4/1, 11000 Beograd

Opis    

  • Prevođenje tekstova u vezi sa EU projektima, dokumenata i dopisa sa engleskog jeuika na srpski i obrnuto. /3 praktikanta/
  • Prevod tekstova sa mađarskog na srpski i obrnuto. /2 praktikanta/

Uslovi    

  • Apsolvent ili student 3. godine Filološkog fakulteta

Način prijave    

Mole se zainteresovani kandidati da pošalju svoju prijavu- CV i motivaciono pismo na mejl adresu:pr@vss.rs

Mole se kandidati da radi evidencije prijava Centra za razvoj karijere popune sledeći link ovde  

Rok za prijavu    03/02/2017
Trajanje    6 meseci
Planiran početak    15/02/2017

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»