Praksa na poziciji PR asistent

Komunikacijski lab poziva zainteresovane studente 4.godine i apsolventi Ekonomskog fakulteta, Fakulteta političkih nauka i Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu da se prijave na tromesečni program prakse.
Ukoliko vas interesuje izrada PR projekata, kreiranje i održavanje baze kontakata medija kao i pisanje PR tekstova, asistiranje na eventima i učestvovanje u pripremi materijala za konkurse prijavite se do 1.oktobra 2016 godine.
Opis
  • Izrada izveštaja o izvršenim aktivnostima,
  • Učestvovanje u izradi PR projekata bez direktnog kontakta sa medijima i klijentima,
  • Izrada i održavanje adresa medija, baza sa kontaktima poznatih osoba i ostalih baza prema uputima nadređenih osoba.
  • Izrada PR dokumenata prema uputima nadređenih osoba, što uključuje pisanje PR tekstova, asistiranje na eventima, učestvovanje u pripremi materijala za konkurse i sve ostale aktivnosti iz domena odnosa s javnošću.
Uslovi
Student 4.godine i apsolventi Ekonomskog fakulteta, Fakulteta političkih nauka i Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu

Način prijave

Poslati biografiju na mejl: jelena.drobnjak.dimitric@komunikacijskilaboratorij.com i popuniti kratak formular ovde

Rok za prijavu    01/10/2016

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»