Praksa na poziciji Medicinski komercijalista

Obaveštavamo vas da je u okviru realizacije programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ – programa tromesečne prakse za studente završnih godina osnovnih i master studija različitih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu otvorena prilika za sticanje radnog iskustva za dva studenta Medicinskog fakulteta.

„ODC Dijagnostički centar“  u saradnji sa Univerzitetskim centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente zainteresovane za obavljanje prakse i sticanje radnog iskustva na poziciji „Medicinski komercijalista“ da se prijave na konkurs koji je otvoren do 12.marta na portalu www.studentskapraksa.com

Olimpia dijagnostički centar ODC je najsavremeniji centar za specijalističke preglede žena. Tokom prakse u trajanju od tri meseca student će uz mentorsku podršku obavljati administrativne poslove u ordinaciji, radiće sa pacijentima (kompletna procedura od momenta zakazivanja, dolaska, u toku pregleda i po završetku pregleda) i predstavljaće ordinaciju potencijalnim partnerima i klinikama.  

U pitanju je još jedna kompanija članica “Helenskog Privrednog Udruženja Srbije koja se priključila programu “Grčkom inicijativom do radnog iskustva” u ovoj godini. 

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: