Praksa na poziciji Medicinski komercijalista

Obaveštavamo vas da je u okviru realizacije programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ – programa tromesečne prakse za studente završnih godina osnovnih i master studija različitih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu otvorena prilika za sticanje radnog iskustva za dva studenta Medicinskog fakulteta.

„ODC Dijagnostički centar“  u saradnji sa Univerzitetskim centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente zainteresovane za obavljanje prakse i sticanje radnog iskustva na poziciji „Medicinski komercijalista“ da se prijave na konkurs koji je otvoren do 12.marta na portalu www.studentskapraksa.com

Olimpia dijagnostički centar ODC je najsavremeniji centar za specijalističke preglede žena. Tokom prakse u trajanju od tri meseca student će uz mentorsku podršku obavljati administrativne poslove u ordinaciji, radiće sa pacijentima (kompletna procedura od momenta zakazivanja, dolaska, u toku pregleda i po završetku pregleda) i predstavljaće ordinaciju potencijalnim partnerima i klinikama.  

U pitanju je još jedna kompanija članica „Helenskog Privrednog Udruženja Srbije koja se priključila programu „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“ u ovoj godini. 

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»