Praksa na poziciji HR Business Partner

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva diplomirane studente da se prijave na konkurs za praksu u kompaniji Delhaize Serbia d.o.o.na poziciji HR Business Partner. Ukoliko ste zainteresovani da saznate kako se upravlja procesom planiranja razvoja zaposlenih, učestvujete u kreiranju i upravljanju procesima mentoringa i rotacije posla kao i kreirate individualne planove razvoja zaposlenih- prijavite se do 14.10.2016.

Poslodavac/organizacija: Delhaize Serbia d.o.o.
Pozicija: Praktikant – HR Business Partner
Broj mesta: 1
Lokacija: Beograd, Jurija Gagarina 14

Opis zadataka na praksi:

1. Upravlja procesom planiranja razvoja zaposlenih i prati realizaciju plana

2. Kreira i upravlja procesima mentoringa i rotacije posla

3. Kreira i prati sistem ocenjivanja zaposlenih

4. Kreira individualne planove razvoja zaposlenih i prati realizaciju istih

Uslovi:

 • VII stepen stručne spreme, poželjno psiholog
 • Poznavanje engleskog jezika
 • Poznavanje MS Office paketa

Profil kandidata:

 • Posvećenost zadacima i odgovornost prema poslu
 • Spremnost na rad u dimaničnom okruženju
 • Komunikativna, energična osoba

Način prijave

Pošalji CV na razvoj.zaposlenih@delhaize.rs , naziv poruke (subject): HR Business Partner – praksa  i  popuni  PRIJAVNI FORMULAR ovde.

Rok za prijavu    14/10/2016

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»