Praksa na poziciji Analitičar tržišta

Kompanija Euro07 u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente zainteresovane za sticanje radnog iskustva kroz jednomesečni program prakse. Ako si student osnovnih/master studija ili apsolvent, interesuje te marketing i analiza tržišta, poseduješ istraživački duh i voliš rad sa podacima, prijavi se! Rok: 28.februar.

Poslodavac/organizacija    Euro 07 d.o.o.
Pozicija    Praksa- ANALITIČAR TRŽIŠTA
Broj mesta    4
Lokacija    BEOGRAD, ZEMUN
 
Šta ću raditi na praksi?

Kroz jednomesečni angažman tokom jula i avgusta upoznaćeš se sa metodologijom istraživanja tržišta, aktivno ćeš učestvovati u pripremnim fazama marketinških projekata, bavićeš se analizom konkurentnosti, prikupljanjem, ažuriranjem i komparacijom podataka o trendovima i promenama na tržištu. Takođe, upoznaćeš kako funkcionišu ostale marketinške aktivnosti i zašto je analitika važna u marketingu.

Šta dobijam ovom praksom?

Tokom projekta imaćeš aktivnu podršku mentora. Razvićeš samostalnost u poslu, unapredićeš svoje veštine u radu sa tabelama koje ćeš moći da primeniš i u drugim sferama. Upoznaćeš se sa marketinškim procesima u organizaciji kakva je naša.

Uslovi    

Ako si student osnovnih/master studija ili apsolvent, interesuje te marketing i analiza tržišta, poseduješ istraživački duh i voliš rad sa podacima, prijavi se!

Način prijave    
CV poslati na na e-mail adresu: konkursi@euro07.rs sa Subject-om: Studentska praksa.

Molimo vas da popunite i prijavni formular Centra na ovom linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Sve prijave koje budu pristigle biće jednako tretirane. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani.

Rok za prijavu    28/02/2017
Trajanje    1 mesec (sa mogućnošću produžetka saradnje)
Planiran početak    30/06/2017
Mentorska podrška    Da

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»