Praksa – asistent na projektima – EU Build

EU Build je vodeća konsultantska kuća u oblasti investiranja, koja pomaže i investitorima da budu uspešniji u svom polju interesovanja. Kao lideri na teritoriji Srbije nudimo znanje, tehnike, veštine i alate kako da uspešno realizujete svoje projekte. Radeći sa nama, bićete uspešniji.
Naša misija
EU Build pruža pomoć organizacijama i pojedincima da postanu uspešniji u svom poslovnom okruženju.
 
Razvoj EU Build-a
Sa dugogodišnjim iskustvom na srpskom investicionom tržištu, razvili smo sposobnost da primenimo međunarodne standarde lokalno. Uz pomoć EU Build-a klijenti iz Srbije uspešno upravljaju svojim projektima čak iako nisu imali iskustva sa međunarodnim procedurama i razvijanju kapaciteta.
 
EU Build ima veoma razvijen program praksi već nekoliko godina i naši praktikanti su aktivno uključeni u rad na svim našim projektima.
 
Praksa studentima pomaže da steknu iskustvo u:
Upravljanju projektima
 • Rukovođenje i praćenje razvoja projekata i implementacija akcionih planova;
 • Organizacija, učešće i prezentacija  projekata na sastancima i u javnim nastupima;
 • Saradnja sa projektnim partnerima;
 • Koordinacija i upravljanje projektnom administracijom;
 
Saradnja sa institucijama i mrežama relevantnim za sprovođenje investicija;
Saradnja sa bankama koje se bave projektnim finansiranjem investicija
Priprema izveštaja;
Nadzor budžeta i kontrola troškova;
Upravljanje FIDIC ugovorima
Istraživanju i prikupljanje podataka;
Istraživanju, analiziranju i nadgledanju finansijskih, tehnoloških i demografskih faktora koji utiču na tržišne šanse;
Poslovima u tehničke pripreme za javne nabavke;
Analizi i prikupljanju međunarodnih, domaćih i lokalnih javnih nabavki i organizovanju i održavanju baze podataka iz oblasti međunarodnih javnih nabavki;
Sekretarsko-administrativni poslovima;
Učestvovanju u pripremi i realizaciji obuka
Komunikaciji sa klijentima.
 
 
Program rada i obuke studenta na praksi u EU Build-u traje 6 meseci (evaluacija na 2 meseca), 4 sata svakog radnog dana.
 
 
Uslovi
 • Studenti završne godine FON-a, Fakulteta političkih nauka, Ekonomskog fakulteta, Građevinskog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta, Mašinskog fakulteta, Filološkog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta.
 • aktivno znanje engleskog jezika
 • poznavanje rada na računaru
 • dinamičnost, proaktivnost, timski rad i želja za usavršavanjem i napredovanjem
 
Način prijave
CV i motivaciono pismo poslati na office@eu-build.com
i popuniti kratak FORMULAR za evidenciju prijave.
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»