Poziv za stažiranje u apoteci Aloja Farmacija

Z.U. Aloja Farmacija u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva diplomirane studente Farmaceutskog fakulteta zainteresovane za obavljanje staža da se prijave na konkurs do kraja juna meseca.

Z.U. ALOJA FARMACIJA
Pozicija     STAŽER
Broj mesta     1
Lokacija     Borča
Opis

Z.U. Aloja Farmacija traži jednu osobu sa završenim Farmaceutskim fakultetom Univerziteta u Beogradu zainteresovanu za obavljanje staža.

Radno vreme – 4 sata dnevno.

Obezbeđena mentorska podrška.

Više informacija na tel: 011 2721 224

Uslovi

  • Završen Farmaceutski fakultet Univerziteta u Beogradu

Način prijave

Poslati biografiju na mejl: alojafarmacija@gmail.com i popuniti PRIJAVNI FORMULAR ovde.

Rok za prijavu     30/06/2016

Foto: ilustracija

Izvor: CZRK

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»