Postanite tehnički saradnici Balkanskog književnog glasnika

Balkansko književno društvo u saradnji sa Centrom za razvoj karijere poziva studente da postanu tehnički saradnici Balkanskog književnog glasnika www.balkanliteraryherald.com. Potrebno je da volite literaturu i umetnost, poznajete književnost i teoriju književnosti.

Tehnički saradnik Balkanskog književnog glasnika će se baviti klasičnim redakcijskim poslovima koji uključuju sledeće:

  • komunikacija sa autorima, lektorima, korektorima, štamparijom, webmasterima
  • Lektura, korektura, webdesign, ažuriranje stranica Balkanskog književnog glasnika, Dnevnog glasnika.

Uslovi

Ljubav prema literaturi i umetnosti.

Poznavanje književnosti i teorije književnosti.

Poznavanje maternjeg i makar jednog stranog jezika.

Poznavanje MS Office, Acrobat i html.

Način prijave

Ukoliko ste zainteresovani da volontirate prijavite se slanjem biografije na mejl: prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs sa naznakom (subject): Volontiranje BKD

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»