Počinje letnja praksa za studente

Kompanija Koka-kola (Coca-Cola) HBC Srbija saopštila je danas da će u narednih šest nedelja 26 studenta iz Srbije kroz program letnje prakse moći da se upozna sa poslovanjem te kompanije.

Za učešće se prijavilo 1.500 studenata treće i četvrte godine fakulteta, apsolvenata i polaznika master studija univerziteta u Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju, u okviru „Coke summership“ programa letnje prakse imaće priliku da se upoznaju sa savremenim poslovanjem, rade sa mentorima na postojećim i novim projektima i steknu znanje neophodno za dalje usavršavanje.

Ta kompanija četvrtu godinu organizuje ovaj  program prakse u kome su veštine u upravljanju projektima, prezentovanje, liderske sposobnosti, samo neke od oblasti u kojima će se polaznici dodatno usavršavati.

Izvor: Beta

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»