Plaćena praksa u Obrazovnom centru Equilibrio

Obrazovni centar EQUILIBRIO u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente III ili IV godine, apsolvente ili diplomce Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, katedre za anglistiku ili germanistiku da se prijave na konkurs za plaćenu praksu. Rok za prijave 10.11.2016.

Pozicija: Plaćena stručna praksa za angliste i germaniste
Broj mesta: 15

Opis

Tromesečni program stručne prakse podrazumeva teorijski deo + praktični deo (plaćeni deo prakse), uz mogućnost honorarnog ili stalnog zaposlenja u renomiranom centru za strane jezike. Praktikanti će se upoznati sa najsavremenijim metodama u nastavi nemačkog i engleskog jezika, svim fazama kompletnog nastavnog procesa, hospitovaće – prisustvovaće časovima vrhunskih predavača i profesora sa bogatim dugogodišnjim iskustvom u nastavi nemačkog i engleskog jezika, isimuliraće časove pod nadzorom supervizora za kvalitet nastavnog procesa Centra EQUILIBRIO. Oni praktikanti koji uspešno prođu teorijski deo nastave, biće upućeni i na praktični deo programa (plaćeni deo prakse) uz konstantan monitoring i evaluaciju od strane svojih mentora.

Svim polaznicima PROGRAMA STRUČNE PRAKSE ZA ANGLISTE I GERMANISTE biće izdato zvanično uverenje o obavljenoj praksi Centra za razvoj karijere studenata Univerziteta u Beogradu i Obrazovnog centra EQUILIBRIO, koje je moguće priložiti pri konkurisanju za svaki budući posao u zemlji i inostranstvu (pomenuta potvrda se izdaje na srpskom i engleskom, odnosno nemačkom jeziku).

VAŽNO:Polaznicima prakse koji se budu istakli u zadacima i aktivnostima tokom programa stručne prakse, biće ponuđeno honorarno ili stalno zaposlenje u Centru EQUILIBRIO.

Detalje o Programu plaćene stručne prakse za angliste i germaniste pročitajte na sledećoj stranici:

www.stranijezici.com/praksa

Uslovi

  • Student III ili IV godine, apsolvent ili diplomac Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, katedre za anglistiku ili germanistiku
  • Razvijen osećaj odgovornosti i posvećenosti poslu
  • Odlična organizovanost i visoka motivisanost
  • Komunikativnost i izražene veštine prezentacije
  • Strpljivost, energičnost i kreativnost
  • Razvijena samostalnost u izvršavanju zadataka, ali i odlična sposobnost i spremnost za rad u dinamičnom i  ambicioznom timu mladih profesionalaca i vrhunskih filologa
  • Otvorenost ka usvajanju savremenih metodičkih pristupa, novih znanja i iskustava
  • Spremnost na konstantno usavršavanje
  • Informatička pismenost

Način prijave
1. Poslati CV sa fotografijom i motivaciono pismo na mail adresu:

praksa@stranijezici.com; U CC mejla upisati saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs

sa naznakom STRUCNA PRAKSA ZA ANGLISTE I GERMANISTE

2. Popuniti kratak upitnik radi evidencije prijave.

Rok za prijavu    10/11/2016
Trajanje    16 nedelja
Planiran početak    15/11/2016
Mentorska podrška    da

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: