Plaćena praksa u Obrazovnom centru Equilibrio

Obrazovni centar EQUILIBRIO u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente III ili IV godine, apsolvente ili diplomce Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, katedre za anglistiku ili germanistiku da se prijave na konkurs za plaćenu praksu. Rok za prijave 10.11.2016.

Pozicija: Plaćena stručna praksa za angliste i germaniste
Broj mesta: 15

Opis

Tromesečni program stručne prakse podrazumeva teorijski deo + praktični deo (plaćeni deo prakse), uz mogućnost honorarnog ili stalnog zaposlenja u renomiranom centru za strane jezike. Praktikanti će se upoznati sa najsavremenijim metodama u nastavi nemačkog i engleskog jezika, svim fazama kompletnog nastavnog procesa, hospitovaće – prisustvovaće časovima vrhunskih predavača i profesora sa bogatim dugogodišnjim iskustvom u nastavi nemačkog i engleskog jezika, isimuliraće časove pod nadzorom supervizora za kvalitet nastavnog procesa Centra EQUILIBRIO. Oni praktikanti koji uspešno prođu teorijski deo nastave, biće upućeni i na praktični deo programa (plaćeni deo prakse) uz konstantan monitoring i evaluaciju od strane svojih mentora.

Svim polaznicima PROGRAMA STRUČNE PRAKSE ZA ANGLISTE I GERMANISTE biće izdato zvanično uverenje o obavljenoj praksi Centra za razvoj karijere studenata Univerziteta u Beogradu i Obrazovnog centra EQUILIBRIO, koje je moguće priložiti pri konkurisanju za svaki budući posao u zemlji i inostranstvu (pomenuta potvrda se izdaje na srpskom i engleskom, odnosno nemačkom jeziku).

VAŽNO:Polaznicima prakse koji se budu istakli u zadacima i aktivnostima tokom programa stručne prakse, biće ponuđeno honorarno ili stalno zaposlenje u Centru EQUILIBRIO.

Detalje o Programu plaćene stručne prakse za angliste i germaniste pročitajte na sledećoj stranici:

www.stranijezici.com/praksa

Uslovi

 • Student III ili IV godine, apsolvent ili diplomac Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, katedre za anglistiku ili germanistiku
 • Razvijen osećaj odgovornosti i posvećenosti poslu
 • Odlična organizovanost i visoka motivisanost
 • Komunikativnost i izražene veštine prezentacije
 • Strpljivost, energičnost i kreativnost
 • Razvijena samostalnost u izvršavanju zadataka, ali i odlična sposobnost i spremnost za rad u dinamičnom i  ambicioznom timu mladih profesionalaca i vrhunskih filologa
 • Otvorenost ka usvajanju savremenih metodičkih pristupa, novih znanja i iskustava
 • Spremnost na konstantno usavršavanje
 • Informatička pismenost

Način prijave
1. Poslati CV sa fotografijom i motivaciono pismo na mail adresu:

praksa@stranijezici.com; U CC mejla upisati saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs

sa naznakom STRUCNA PRAKSA ZA ANGLISTE I GERMANISTE

2. Popuniti kratak upitnik radi evidencije prijave.

Rok za prijavu    10/11/2016
Trajanje    16 nedelja
Planiran početak    15/11/2016
Mentorska podrška    da

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»