Otvorene prijave za 180 pozicija u Growww 2018 Programu MOL Grupe

Growww je vodeći program za regrutaciju talenata MOL Grupe namenjen svežim diplomcima koji su zainteresovani da započnu karijeru u vodećoj multinacionalnoj kompaniji u CIE.

Prijave su otvorene do 29. aprila 2018. godine na info/growww

Od svog lansiranja 2007. godine, više od 2.000 talentovanih pojedinaca iz celog sveta je regrutovano u okviru ovog programa, sa procentom zadržavanja od skoro 90% u 2017. godini.

I dalje je otvoren poziv za prijavljivanje za sledeću sezonu nagrađivanog programa MOL Grupe za regrutaciju talenata, Growww 2018, koji svežim diplomcima nudi neverovatnu priliku da započnu svoju karijeru u jednoj od najvećih kompanija u CIE. Kroz ovaj program MOL ima za cilj razvijanje nove generacije stručnjaka iz ove industrije, pružajući im priliku da uče i ispune svoje potencijale u stimulativnom i timskom okruženju.

MOL Grupa otvara skoro 180 pozicija u oblasti inženjeringa, poslovanja, IT-a, kao i društvenih i prirodnih nauka. Kandidati sa radnim iskustvom do jedne godine mogu se prijaviti za pozicije u sedištu kompanije u Budimpešti kao i lokalnim kompanijama MOL Grupe u 11 zemalja: Austrija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Italija, Pakistan, Poljska, Rumunija, Slovačka i Slovenija.

Ovaj intenzivni jednogodišnji program kandidatima nudi mogućnost da steknu uvid u poslovanje MOL Grupe u svim poslovnim i funkcionalnim oblastima. Pored učenja na poslu i poseta različitim industrijskim postrojenjima MOL-a, mladi stručnjaci imaju šansu da prošire svoje znanje kroz strukturirani program poslovne edukacije, što je odlična prilika za povezivanje sa rukovodiocima kompanije i ostvarivanje profesionalnih odnosa. Svaki učesnik imaće mentora koji će mu pružiti stručne savete i povratne informacije, kao i podršku u prilagođavanju dinamičnom, multikulturalnom radnom okruženju.

Tokom poslednje decenije program Growww dobio je široko međunarodno priznanje i postao je pravi zaštitni znak ove industrije. Od svog lansiranja 2007. godine, više od 2.000 talentovanih pojedinaca iz celog sveta je regrutovano u okviru ovog programa. Po završetku, veliki deo učesnika nastavio je svoju karijeru u okviru MOL Grupe. U 2017. godini, gotovo 90% njih je ostalo u kompaniji, dok je udeo žena među zaposlenima dostigao skoro 50%, što je znatno iznad proseka naftne industrije.

Za vise informacija o programu Growww 2018 posetite: molgroup.info/growww

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»