Otvoren konkurs za praksu u Fiat-u

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu raspisao je konkurs za praksu u kompaniji FCA Srbija u sektoru ljudski resursi.

Za praksu se mogu prijaviti apsloventi, diplomci koji su studije završili u proteklih godinu dana i studenti master akademskih studija Ekonomskog, Pravnog i Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu.

Praksa u Fiat-u trajače šest meseci, a svi odabrani kandidati imaće mentora. Studentima je tokom trajanja prakse obezbeđena i ishrana u kantini kompanije FCA Srbija.

Zainteresovani kandidati sve informacije o uslovima konkursa mogu pronaći na sajtu Univerziteta u Kragujevcu. Rok za podnošenje prijava je 16. septembar.

Foto: fcagroup.com

Izvor: www.infokg.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»