Otvoren konkurs za polaznike druge generacije programa „PepsiCo Start“

Kompanija PepsiCo Srbija objavila je početak konkursa za izbor polaznika druge generacije razvojnog programa za diplomce „PepsiCo Start“. I ove godine, cilj programa je selekcija najboljih kandidata koji su diplomirali, a koji će nakon jednogodišnje plaćene prakse imati priliku da se zaposle u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren od 08. do 19. maja 2017. godine.

Ove godine diplomcima su na raspolaganju tri pozicije za profesionalni razvoj – pozicija održavanja u proizvodnji u fabrici u Magliću, kao i pozicija razvoja prodaje i pozicija logistike i distribucije u centrali kompanije u Beogradu. Zainteresovanim kandidatima za prijavu nije potrebno radno iskustvo, ali je poželjan liderski stav, orijentisanost na ostvarivanje rezultata i fleksibilnost, analitičnost, etičnost, odlično poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje MS Office paketa programa.

Nakon selekcije prijava, u uži krug će ući 30 najboljih kandidata koji će dobiti priliku da se uživo predstave, a samo šest će dobiti priliku za učešće u finalnom delu selekcije „Upoznaj PepsiCo“, tokom kog će im menadžment predstaviti kompaniju iz prve ruke. Kandidati će videti i kako izgleda rad na terenu sa prodajnim timom, kao i u proizvodnji u fabrici u Magliću.

Prva generacija polaznika programa uspešno je završila svoju obuku, a svo troje polaznika će svoju karijeru nastaviti u kompaniji. „Shvatila sam koliko je važno raditi u timu. Rad sa ljudima i praktična znanja koja sam usvojila za vreme programa su najdragocenije iskustvo, s obzirom na to da se na fakultetu daleko veći značaj pridaje teoriji. Kako više od 1200 zaposlenih radi u Marbo Productu, bila sam u mogućnosti da učim od supervizora, specijalista, kontrolora, ali i vrhunskih menadžera i da tako steknem širu sliku o kompaniji u kojoj radim, a to je najbitnije za svakog ko želi da napreduje u karijeri“ istakla je Aleksandra Stevović, koja će nastaviti da radi u sektoru marketinga kompanije PepsiCo Srbija.

Razvojni cilj projekta je doprinos mogućnosti razvoja mladih talenata i prilika da se tri diplomca koji pokažu pravi motiv, želju i posvećenost dalje profesionalno oblikuju. „Kompanija PepsiCo Srbija prepoznata je kao jedan od najboljih poslodavaca u Srbiji, što potvrđuje i osvajanje prestižnih priznanja Top Employer Serbia i Top Employer Europe treći put za redom. Kompanija PepsiCo Srbija pruža najviše standarde kada su u pitanju uslovi za rad zaposlenih, proces i negovanja talentovanih ljudi, proces učenja i liderstva.“ istakla je Bojana Vasiljević, HR menadžer kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana.

Svi zainteresovani diplomci se mogu prijaviti i informisati putem sajta www.pepsicostart.rs. Proces selekcije biće zaokružen odabirom tri najbolja kandidata koja će svoju jednogodišnju plaćenu praksu u kompaniji PepsiCo Srbija početi u junu 2017. godine.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»