Obuka i posao u IT sektoru, industriji budućnosti

Prodaja u IT sektoru zahteva široko znanje u oblasti informacionih tehnologija. Saga, kao najveći sistem integrator u Srbiji, ima tim iskusnih prodavaca inženjerskog profila koji su sposobni da prepoznaju perspektivne IT projekte i da klijentima uspešno predoče prednosti Saginih rešenja.

To znanje i iskustvo želimo da podelimo sa vama!

Šta nudimo?

Uz mentorsko vođstvo iskusnih kolega iz Sage, pomoći ćemo vam da postanete produktivan Account Manager, ili marketinški stručnjak u najdinamičnijoj grani privrede. Sagina Sales i marketing akademija nudi vam mogućnost da kroz teorijsku i praktičnu obuku steknete različita znanja koja će vam biti potrebna u budućim poslovnim izazovima u IT industriji.

Od vas očekujemo samo želju za učenjem i usvajanjem novih znanja.

Tokom trajanja Sales i marketing akademije naučićemo vas tehnikama prodaje u IT sektoru, specifičnostima marketinga u ovoj industrijskoj grani, izbrusićemo vaše prezentacione veštine, naučićemo vas kako da koristite CRM kao prodajni i marketinški alat, kao i osnovna pravila računovodstva i pravne regulative neophodne za sklapanje poslova. A kao pripremu za praktični deo akademije, upoznaćemo vas sa našim portfoliom i prodajnim procesom.

Šta dobijate?

Praktično znanje neophodno za rad uspešnoj IT kompaniji. Vaš napredak pratićemo kroz prezentacione vežbe i role-play situacije, kao i kroz završnu simulaciju prodajnih aktivnosti. Najuspešnijima nudimo da usavršavanje nastave u vidu tromesečne prakse u Sagi, gde će uz nadzor mentora učestvovati u konkretnim prodajnim akcijama. Polaznicima koji se tokom tog perioda najbolje uklope u Sagin način razmišljanja, poslovanja i kulturu, ponudićemo posao.

DINAMIKA AKTIVNOSTI:

1.9. – 15.9.               Prijavljivanje na Sales i marketing akademiju
16.9 – 18.9.              Psihološko testiranje
21.9. – 5.10.             Intervjui, test engleskog jezika i konačan odabir polaznika
10.10. – 5.11.           Teorijski deo obuke
5.11.                         Evaluacija stečenih znanja
10.11.                       Početak prakse

Ukoliko ste svršeni student, ili student završne godine fakulteta i voleli biste da se oprobate u prodaji ili marketingu, pošaljite svoj CV do 15. septembra na akademija@saga.rs, sa naznakom „Za Sales i marketing akademiju“.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: