Obuka i posao u IT sektoru, industriji budućnosti

Prodaja u IT sektoru zahteva široko znanje u oblasti informacionih tehnologija. Saga, kao najveći sistem integrator u Srbiji, ima tim iskusnih prodavaca inženjerskog profila koji su sposobni da prepoznaju perspektivne IT projekte i da klijentima uspešno predoče prednosti Saginih rešenja.

To znanje i iskustvo želimo da podelimo sa vama!

Šta nudimo?

Uz mentorsko vođstvo iskusnih kolega iz Sage, pomoći ćemo vam da postanete produktivan Account Manager, ili marketinški stručnjak u najdinamičnijoj grani privrede. Sagina Sales i marketing akademija nudi vam mogućnost da kroz teorijsku i praktičnu obuku steknete različita znanja koja će vam biti potrebna u budućim poslovnim izazovima u IT industriji.

Od vas očekujemo samo želju za učenjem i usvajanjem novih znanja.

Tokom trajanja Sales i marketing akademije naučićemo vas tehnikama prodaje u IT sektoru, specifičnostima marketinga u ovoj industrijskoj grani, izbrusićemo vaše prezentacione veštine, naučićemo vas kako da koristite CRM kao prodajni i marketinški alat, kao i osnovna pravila računovodstva i pravne regulative neophodne za sklapanje poslova. A kao pripremu za praktični deo akademije, upoznaćemo vas sa našim portfoliom i prodajnim procesom.

Šta dobijate?

Praktično znanje neophodno za rad uspešnoj IT kompaniji. Vaš napredak pratićemo kroz prezentacione vežbe i role-play situacije, kao i kroz završnu simulaciju prodajnih aktivnosti. Najuspešnijima nudimo da usavršavanje nastave u vidu tromesečne prakse u Sagi, gde će uz nadzor mentora učestvovati u konkretnim prodajnim akcijama. Polaznicima koji se tokom tog perioda najbolje uklope u Sagin način razmišljanja, poslovanja i kulturu, ponudićemo posao.

DINAMIKA AKTIVNOSTI:

1.9. – 15.9.               Prijavljivanje na Sales i marketing akademiju
16.9 – 18.9.              Psihološko testiranje
21.9. – 5.10.             Intervjui, test engleskog jezika i konačan odabir polaznika
10.10. – 5.11.           Teorijski deo obuke
5.11.                         Evaluacija stečenih znanja
10.11.                       Početak prakse

Ukoliko ste svršeni student, ili student završne godine fakulteta i voleli biste da se oprobate u prodaji ili marketingu, pošaljite svoj CV do 15. septembra na akademija@saga.rs, sa naznakom „Za Sales i marketing akademiju“.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»