Novi Sad: Program radne prakse za studente

Raspisan je drugi poziv konkursa za Univerzitetski program radne prakse za studente koji je raspisao Univerzitet u Novom Sadu.

Radne prakse se obavljaju u Skupštini AP Vojvodine, Pokrajinskoj Vladi, pokrajinskim organima uprave, služba,a i fondocima čiji je osnivač Autonomna Pokrajina Vojvodina u 2016. godini.

Krajnji rok za prijavu za praksu je 27. jun 2016. godine.

Konkurs je namenjen studentima fakulteta u sastavu Univerziteta u Novom Sadu na studijama drugog stepena u školskoj 2015/2016. godini, studenti završnih godina studija prvog stepena koji su odslušali sve predmete predviđene studijskim programom i osobe koje su završile studije prvog ili drugog stepena po Zakonu o visokom obrazovanju u periodu od 1. januara 2014. godine do zaključenja konkursa.

Program prakse biće reazlizovan u periodu od jula do decembra 2016. godine.

Stažisti će biti u obavezi u okviru prakse da izvršavaju određene zadatke u trajanju od najmanje 15 časova nedeljno, a rad svakog stažiste će pratiti odabrani mentor.

Studenti će imati priliku da obavljaju praksu u:

  • Pokrajinskom zavodu za socijalnu zaštitu,
  • Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice
  • Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine
  • Skupštini AP Vojvodine

Više detalja o uslovima, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave nalazi se na sajtu Univerziteta u Novom Sadu i Centra za razvoj karijere.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»