Nova kartografija praksa

Otvorene su tri pozicije za praksu u kompaniji Nova kartografija za studente završne godine Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu na poziciji programera. Rok za prijavu je 20.10.2015.

Opis

  • Razvoj web aplikacija koje koriste .NET, C#, ASP.NET, AJAX, javascript i Jquery
  • Analiziranje, planiranje, kodiranje, testiranje, instalacija i implementacija programa
  • Projektovanje, izrada i održavanje programa – softvera, prema zadatim uslovima

Uslovi

Zavrsna godina Fakulteta organizacionih nauka, smer Informacioni sistemi i tehnologije

Način prijave

CV i motivaciono pismo poslati na marija.todorovic@novakartografija.com
Rok za prijavu     20/10/2015

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»