„Nordeus“ pokreće tromesečnu praksu za studente iz Data Science oblasti

Jedna od najuspešnijih kompanija za razvoj video igara u Evropi i zvanično najbolji poslodavac u regionu - "Nordeus", raspisao je konkurs za tromesečnu plaćenu praksu za mlade talente iz oblasti Data Science. Rok za prijave je 6. mart.

Praksa je pažljivo osmišljena kao kombinacija individualnog mentorstva i samostalnog rada na realnim projektima u okviru Data Science tima. Cilj je da u planiranom periodu studenti steknu što više znanja i iskustva, probaju najnovije alate i tehnologije iz industrije i upoznaju se sa značajem Data Science-a u procesu pravljenja igara. Pored toga, polaznici će dobiti priliku da rade na igri „Top Eleven“ koja ima više od 130 miliona korisnika širom sveta, ali i na novim igrama.

Tokom perioda za prijave, koji traje od 8. februara do 6. marta, Data Science stručnjaci „Nordeusa“ održaće niz predavanja na fakultetima širom Srbije. Oni će sve zainteresovane studente upoznati sa mogućnostima primene znanja iz ove oblasti u jednoj od najvećih i najbrže rastućih industrija na svetu – gejming industriji.

nordeus 1

– Želimo da podelimo svoje vreme i znanje sa vrednim i talentovanim ljudima u Srbiji, kako bismo im pomogli da steknu praktično iskustvo i prošire vidike. Svi članovi našeg Data Science tima studirali su na domaćim fakultetima i svojom stručnošću i inovativnošću doprinose da naša kompanija bude na čelu industrije – kaže Milena Dulanović, menadžer ljudskih resursa u „Nordeusu“.

Nakon perioda selekcije, koji će trajati od 7. do 18. marta, najbolji kandidati će svoju tromesečnu praksu početi od 21. marta. Studentima van Beograda „Nordeus“ obezbeđuje smeštaj tokom trajanja prakse.

– Ukoliko studenti na završnim godinama ili master studijama elektrotehnike, softverskog inženjerstva, matematike ili neke slične tehničke oblasti, imaju osnovno znanje iz programiranja, strast prema podacima i video igrama, pozivamo ih da se pridruže našem timu i iskuse kako izgleda primeniti svoje znanje globalno i uticati na igru u kojoj uživaju milioni ljudi širom sveta – kaže Igor Anđelković koji je na čelu Data Science tima „Nordeusa“.

Svi detalji o uslovima konkursa mogu se pronaći OVDE.

Svi detalji o uslovima konkursa mogu se pronaći na: http://www.nordeus.com/news.htm

Prijave za praksu se mogu poslati najkasnije do 6. marta na: http://norde.us/internship

Za sve dodatne informacije: internship@nordeus.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»