NALED i SOS Dečija sela Srbija: PRAKSA ZA JAKE MLADE

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Fondacija SOS Dečija sela Srbija pozivaju mlade koji su odrasli bez roditeljskog staranja da se prijave za učešće u programu „Praksa za Jake mlade“.

Program je namenjen svim mladima (do 30 godina) koji su imali/imaju status dece bez roditeljskog staranja, žive na teritoriji Beograda i žele da kroz jednomesečni program prakse steknu svoja prva radna iskustva, unaprede znanja i veštine, kao i da bolje razumeju kako poslodavci angažuju zaposlene i šta se od njih očekuje na radnom mestu.

Pozivamo sve zainteresovane mlade da u što kraćem roku pošalju svoj CV na mejl jaki.mladi@sos-decijasela.rs ili ga donesu u papirnoj formi u Centar “Jaki mladi” (Bulevar Kralja Aleksandra 251, Beograd). Nakon prijave, sa mladima će biti obavljen razgovor, a zatim će odabrani kandidati dobiti priliku da provedu mesec dana u kompaniji koja odgovara njihovom obrazovnom profilu. Planirano je da obavljanje prakse krene od septembra.

Za više informacija možete pozvati telefon 011 6302933 ili doći u Centar “Jaki mladi” (Bulevar Kralja Aleksandra 251), gde ćete dobiti sve potrebne sugestije, pomoć pri sastavljanju CV-a i apliciranju za program prakse.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»