Naftna industrija Srbije a.d. Praktikant u regrutaciji i selekciji

Asistiranje regruterima u procesu traženja, predselekcije i selekcije kandidata, kao što su čitanje biografija, izrada tabela o kandidatima, pozivanje i komunikacija, organizacija testiranja, različiti administrativni poslovi vezani za regrutaciju i slično…

Uslovi

Studenti završnih godina IV godine osnovnih ili Master studija, poželjno sa smera psihologija ali se ne isključuju i druge struke (FON, ekonomski, ostale grupe Filozofskog fakulteta ili bilo koji gde se izučava Upravljanje ljudskim resursima)

Način prijave

Mole se kandidati da pošalju CV na e-mail: marija.dimitrijevic@nis.eu i nakon izvršene prijave popune prijavni formular na linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Rok za prijavu 13/12/2017
Trajanje 3 meseca
Planiran početak 21/12/2017
Mentorska podrška Da
Plata Ne

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»