MSG global Program za talente

Ovim putem tražimo mlade talentovane i motivisane ljude sa dobrim znanjem engleskog jezika da se pridruže našem timu. Nakon perioda plaćenog programa za talente, kandidatima sa najboljim rezultatima i pokazanim interesovanjem se pruža mogućnost zaposlenja i prilika da rade na međunarodnim projektima u dinamičnom okruženju i mladom kolektivu.

Tromesečni program obuhvata:

  • Izučavanje i obuku u oblasti poslovnih procesa osiguranja,
  • Izučavanje i obuku u oblasti analize rizika i usklađivanja regulatornih izveštaja o ukupnom poslovanju osiguravajucih društava,
  • Obuku u oblasti SAP softverskih rešenja za industriju osiguranja (SAP FSPM, SAP FSCM, SAP FSCD, SAP FSICM), Insurance Analyzer i SAP NetweaverTechnology platforme,
  • Obuku u oblasti hybris E-Commerce rešenja,
  • Obuku u oblasti SAP HANA i Cloud tehnologije,
  • Konfiguraciju i prilagođavanje SAP rešenja specifičnim zahtevima klijenata.

Prijava i proces selekcije:

Kandidatima su na raspolaganju dve vrste programa:

a) Tromesečni plaćeni program za diplomce i apsolvente, sa punim radnim vremenom tokom 3 meseca trajanja. Početak programa planiran je za avgust 2015. godine.

b) Tronedeljni program za studente četvrte godine, za koji bi tačan period pohađanja bio dogovoren u skladu sa interesovanjima za određenu temu i ujedno usklađen sa planom tromesečnog programa.

Prijava se obavlja slanjem biografije na engleskom jeziku na e-mail msgsee@msg-global.com.

Rok za prijavu je 10. jul 2015. godine. Proces selekcije, koji obuhvata intervjue i proveru praktičnog znanja, obaviće se nakon prijave kandidata.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: