MSG global Program za talente

Ovim putem tražimo mlade talentovane i motivisane ljude sa dobrim znanjem engleskog jezika da se pridruže našem timu. Nakon perioda plaćenog programa za talente, kandidatima sa najboljim rezultatima i pokazanim interesovanjem se pruža mogućnost zaposlenja i prilika da rade na međunarodnim projektima u dinamičnom okruženju i mladom kolektivu.

Tromesečni program obuhvata:

 • Izučavanje i obuku u oblasti poslovnih procesa osiguranja,
 • Izučavanje i obuku u oblasti analize rizika i usklađivanja regulatornih izveštaja o ukupnom poslovanju osiguravajucih društava,
 • Obuku u oblasti SAP softverskih rešenja za industriju osiguranja (SAP FSPM, SAP FSCM, SAP FSCD, SAP FSICM), Insurance Analyzer i SAP NetweaverTechnology platforme,
 • Obuku u oblasti hybris E-Commerce rešenja,
 • Obuku u oblasti SAP HANA i Cloud tehnologije,
 • Konfiguraciju i prilagođavanje SAP rešenja specifičnim zahtevima klijenata.

Prijava i proces selekcije:

Kandidatima su na raspolaganju dve vrste programa:

a) Tromesečni plaćeni program za diplomce i apsolvente, sa punim radnim vremenom tokom 3 meseca trajanja. Početak programa planiran je za avgust 2015. godine.

b) Tronedeljni program za studente četvrte godine, za koji bi tačan period pohađanja bio dogovoren u skladu sa interesovanjima za određenu temu i ujedno usklađen sa planom tromesečnog programa.

Prijava se obavlja slanjem biografije na engleskom jeziku na e-mail msgsee@msg-global.com.

Rok za prijavu je 10. jul 2015. godine. Proces selekcije, koji obuhvata intervjue i proveru praktičnog znanja, obaviće se nakon prijave kandidata.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»