Mogućnosti za praksu u kompaniji Mellon Serbia d.o.o.

Kompanija Mellon Serbia doo u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina ili master studija na Elektrotehničkom, Fakultetu organizacionih nauka i Mašinskom fakultetu da se prijave za obavljanje tromesečne prakse na poziciji „IT/Technical Support” koja je omogućena u okviru programa „Grčkom inicijativom do radnog iskustva“. Prijavljivanje se obavlja preko portala www.studentskapraksa.com. Rok za prijave: 6.aprila 2017.

Opis posla:

IT/Technical support intern will be working on the following: 
• Introducing with IT structure and equipment, support on HW issues 
• Preparing POS terminals for installation and possible installations 
• MTMS introducing and preparation 
• Introducing with NQ systems, security doors, LG system, Matica  and other products in the lab and field also
 
**Tromesečna praksa za studente završnih godina osnovnih ili master studija Elektrotehnickog, Fakulteta organizacionih nauka ili Masinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
 
Izvor: CZRK
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»