METRO program prakse za diplomce u distributivnim centrima

Kompanija Metro Cash & Carry Srbija i ove godine nastavlja sa uspešnim programom praksi u svojim distributivnim centrima, namenjenim diplomcima u Srbiji.

Svi oni koji smatraju da diplomiranjem nisu završili svoju misiju, spremni su za dodatno usavršavanje i žele da preuzmu odgovornost za svoju budućnost, mogu da se prijave za program prakse u kompaniji METRO Cash & Carry.

Kriterijum za prijavu je završen fakultet, odlično znanje engleskog jezika, ali i želja za uspehom, novim izazovima i daljim usavršavanjem. Zainteresovani mogu poslati svoje biografije i motivaciono pismo na hr@metro.rs. Oni koji ispune navedene kriterijume, kroz stručnu praksu dobiće priliku da unaprede svoje znanje i steknu kvalifikacije za različite pozicije u okviru distributivnih centara kompanije.

Činjenica je da 80 odsto svih onih koji pohađaju METRO praksu na kraju i ostanu da rade u kompaniji. Započni i ti karijeru u vodećem lancu veleprodaje i pošalji nam svoju prijavu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»