Medigroup Praktikant u sektoru IT

Kompanija Medigroup raspisala je konkurs za praksu na poziciji - Praktikant u sektoru IT. Rok za prijavu 20.6.2017.

Broj mesta: 1
Lokacija: Pariske komune 26, 2.sprat

Opis   

 1. Učestvovanje u razvoju, implementaciji, i održavanju in-house aplikativnog softvera
 2. Pomaganje u nadogradnji baze podataka za potrebe zdravstvenih ustanova
 3. Učestvovanje u prilagođavanju aplikativnog softvera i baze
 4. Pružanje podrške korisnicima u oblasti IT

Uslovi   

 1. Fakultet organizacionih nauka, Elektrotehnički fakultet, Matematički fakultet Univerziteta u Beopgradu (IT usmerenja)
 2. Poznavanje principa relacionih baza podataka i SQL programiranja
 3. Poznavanje objektno orjentisanog programiranja
 4. Aktivno poznavanje rada u .NET platformi
 5. Poželjno poznavanje Oracle baza i PL/ SQL jezika, C# i Jasper Report Servera

Način prijave    

Prijave sa biografijom poslati na mail: karijera@medigroup.rs sa naznakom „Praktikant u sektoru IT“ i popuniti prijavni formular CzRK na linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV

Rok za prijavu    20/06/2017
Trajanje    3 meseca

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»