Letnje prakse u UniCredit Banci

UniCredit Banka neguje talente i lidere sutrašnjice, a kvalitetna studentska praksa je ključni instrument za identifikovanje ovih pojedinaca i njihovo postavljanje na pravi put.

Ovim putem bismo želeli da pozovemo studente završnih godina da se prijave na naš program letnje prakse, tokom jula i avgusta, koji omogućava upoznavanje sa bankarskim poslovanjem, uvid u funkcionisanje banke i upoznavanje sa ekspertima iz bankarskog sveta. Ovaj program vam omogućava da isprobate svoje veštine koje ste do sada razvili i da osmislite dalji razvoj vaše karijere.

Molimo Vas da svoju biografiju i motivaciono pismo pošaljete na sledeću e-mail adresu: ivana.pupic@unicreditgroup.rs

Kandidati koji uđu u uži krug će biti pozvani na testiranje i razgovor, nakon čega će biti napravljen raspored praktikanata, plan i trajanje prakse.

Rok za prijavu je 15. jun 2015. godine

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»