Letnja praksa u Narodnoj banci Srbije

Narodna banka Srbije objavljuje Poziv za obavljanje letnje prakse studentima treće, četvrte ili pete godine akademskih studija u Republici Srbiji (u obimu od najmanje 240, odnosno 300 ESPB bodova) i državljanima Republike Srbije koji studiraju u inostranstvu.

Narodna banka Srbije tradicionalno organizuje praksu kako bi studentima približila rad centralne banke kao institucije od čijeg poslovanja zavisi stabilnost finansijskih tržišta i kako bi ih upoznala s raznovrsnim funkcijama koje obavlja. Pored toga, studenti će imati priliku da se uvere u pozitivne elemente Narodne banke Srbije kao poslodavca: povoljna radna sredina, mogućnosti za interno napredovanje, povoljna korporativna kultura, istraživački i timski rad, mogućnosti za lični i profesionalni razvoj, međunarodne mogućnosti, mogućnosti za usklađivanje poslovnog i privatnog života.

Na letnju praksu, koja će se obaviti od 1. jula do 31. avgusta 2015. godine, Narodna banka Srbije će primiti do 46 studenata treće, četvrte ili pete godine akademskih studija koji studiraju na visokoškolskim ustanovama akreditovanim od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a koji će završetkom studija ostvariti najmanje 240, odnosno 300 ESPB bodova.

Detalje o letnjoj praksi i načinu prijavljivanja možete pogledati u prilogu.

Poziv za obavljanje letnje prakse u NBS – Poziv

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: