Konkurs za XIX generaciju BCBP stažista

Studentima i studentkinjama pružamo jedinstvenu priliku da učestvuju u radu nezavisnog istraživačkog centra koji se bavi pitanjima iz oblasti bezbednosti.

Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) otvorio je konkurs za prijem XIX generacije stažista i stažistkinja. Program stažiranja traje šest meseci, sa mogućnošću produženja saradnje, pa i zapošljavanja.

Rok za prijavu je 18. januar

Nova generacija stažista BCBP će od februara do jula 2016. kroz seminare saznati više o istraživačkim tehnikama, a učešćem u organizaciji stručnih događaja bolje upoznati bezbednosnu zajednicu u Srbiji i regionu. Tokom stažiranja polaznici će se usavršavati i u predstavljanju nalaza istraživanja, uz podršku mentora imaće priliku da napišu istraživački rad, a najbolji će biti objavljeni na sajtu BCBP.

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite svoju prijavu do 18. januara 2016. godine na adresu: office@bezbednost.org sa naznakom „PRIJAVA NA KONKURS ZA STAŽISTU/KINJU“.

Potrebna dokumentacija:

  1. biografija, ne duža od 3 strane;
  2. motivaciono pismo, u kom ćete navesti: a) razloge zbog kojih konkurišete za praksu u BCBP, b) koliko vremena nedeljno ćete moći da odvojite za stažiranje; c) zašto mislite da bi baš Vas trebalo da izaberemo; d) temu/oblast koja vas posebno zanima u skladu sa BCBP interesovanjima.
  3. primerak ili deo ranije napisanog rada (seminarski, diplomski, istraživanje, analiza, esej i slično), ne duži od 5 strana.
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»