Konkurs za volonterske prakse

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) iz Beograda organizuje konkurs za 11 praksi za studente/kinje Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Broj praktikanata: Ukupno 14
izvršiteljska kancelarija „Jelena Vitorović“-  1 praktikant,
advokatska kancelarija „Ilić-Stojković“  – 1 praktikant,
advokatska kancelarija „Aleksandar Jovčić“ – 1 praktikant,
advokatska kancelarija „ Kalanj“-2 praktikanta,
advokatska kancelarija „Jukić Vladimir“-1 praktikant
advokatska kancelarija „Kostić i Mara“-2 praktikanta
advokatska kancelarija „Simić i partneri“-2 praktikanta
advokatska kancelarija „Marko Lagator“-1 praktikant
advokatska kancelarija „Nebojša Manić“-1 praktikant
advokatska kancelarija „Kolešan-Kovačević“-1 praktikant
advokatska kancelarija „Jelena S.  Koprivica“-1 praktikant

Trajanje:
dve nedelje (izvršiteljska kancelarija „Jelena Vitorović“, advokatska kancelarija „Aleksandar Jovčić“, advokatska kancelarija „ Kalanj“, advokatska kancelarija „Kostić i Mara“, advokatska kancelarija „Marko Lagator“, advokatska kancelarija „Jukić Vladimir“, advokatska kancelarija „Nebojša Manić“, advokatska kancelarija „Kolešan-Kovačević“, advokatska kancelarija „Jelena S.  Koprivica“),
3  meseca (advokatska kancelarija „Ilić-Stojković“, advokatska kancelarija „Simić i partneri“)
Praksa u advokatskoj/izvršitljskoj kancelariji će započeti  neposredno nakon odabira kandidata/kinja (5. decembra 2016. godine).

Radno vreme: u skladu sa dogovorom, odnosno u zavisnosti od fakultetskih obaveza praktikanta/praktikantkinje.

Mesto obavljanja prakse: grad Beograd

Opis poslova: Praksa će se obavljati u saradnji sa mentorom i drugim zaposlenim licima u kancelariji. Obuhvata upoznavanje sa načinom rada kancelarije, evidencijom predmeta i pisanjem podnesaka, kao i obavljanje različitih poslova iz oblasti prava kojima se advokatska/izvršiteljska  kancelarija bavi.

Praksa nije plaćena.

Uslovi za učešće na konkursu:
• status studenta/studentkinje III i IV godine osnovnih akademskih studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu
• poznavanje engleskog jezika
• poznavanje rada na računaru
• ozbiljnost i motivisanost u radu

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata/kinja vršiće se na osnovu podataka iz aplikacionog formulara i intervjua koji će biti obavljen sa kandidatima koji su ušli u uži izbor. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata.

Način prijavljivanja:

Popunjen aplikacioni formular sa naznakom „PRAKSA“, poslati na vpstep@elsa.org.rs  do utorka,29. novembra 2016. godine u 20.00h.

Aplikacioni formular preuzmi ovde: aplikacioni-formular-1

Informacije:
Nevena Dragojlović
elsastepbeograd@gmail.com
(00) 381 65 60 27 969

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»