Konkurs za studentske letnje prakse za 2016. godinu

Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Studentskim parlamentom i Centrom za naučno-istraživački rad studenata Biološkog fakulteta raspisuje Konkurs za studentske letnje prakse.

U prilogu teksta Konkursa se nalazi dokument sa svim potrebnim informacijama o studentskim praksama (spisak institucija koje pružaju prakse, period u kojem je planirano da se praksa realizuje, kao i uslovi prijavljivanja za praksu sa napomenama).

Za prijavljivanje na Konkurs, neophodno je popuniti elektronsku prijavu i sa svog studentskog naloga elektronske pošte proslediti biografiju (do dve A4 strane) u vidu tabelarnog CV- ja i motivaciono pismo (do 300 reči) za izabranu praksu na adresu: spbf@bio.bg.ac.rs .

Student može da konkuriše samo na JEDNU od navedenih studentskih praksi.

Konkurs je otvoren 23. juna u 11h.

NAPOMENA 1: U subject-u mejla napisati ‘Prijava za praksu’ i naziv institucije na čiju praksu konkurišete.

NAPOMENA 2: Obratite pažnju na traženi modul i godinu studiranja za svaku praksu za koju ste zainteresovani. Prijave koje ne ispunjavaju uslove konkursa biće automatski odbačene.

Više informacija o konkursu pročitajte Studentske_letnje_prakse_2016

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»