Konkurs za program stažiranja u Kancelariji za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima

Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima opštine Savski venac poziva sve zainteresovane studente i studentkinje fakuteta društvenih usmerenja, prava i političkih nauka da se prijave na dvomesečni program stažiranja.

Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima opštine Savski venac radi na uspostavljanju direktnog kontakta građana i građanki opštine Savski venac i njihovih predstavnika u Narodnoj Skupštini. Kroz Kancelariju, građani/ke imaju priliku da ukažu na svakodnevne probleme sa kojima se suočavaju, a koji se mogu rešiti kroz skupštinski rad. Kancelarija je otvorena za ideje, zajednički rad na rešavanju problema i pružanje potrebnih informacija za sve građane/ke, bez obzira na političko, versko, nacionalno i druga lična opredeljenja.

Kancelariju vodi narodna poslanica Nataša Vučković u saradnji sa asistentom Kancelarije. Rad Kancelarije za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima deo je projekta „Jačanje odgovornosti izabranih predstavnika građana u Srbiji“ koji vodi Centar za slobodne izbore i demokratiju (CESID) i Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Uslovi:

  • Student/kinja fakulteta društvenog usmerenja, prava ili političkih nauka
  • Osnovno znanje o parlamentarizmu u Srbiji
  • Rad na računaru
  • Posvećenost i odgovornost

Od kandidata/kinje se očekuje da asistira u rešavanju slučajeva koje narodna poslanik/ca preuzme, saradnja sa narodnom poslanicom, u pripremi događaja i aktivnosti Kancelarije, uličnih aktivnosti, debata i inovativnim načinima promocije rada Kancelarije.

Stažista/kinja će imati priliku da se upozna sa poslovima organizacije planiranja i realizacije aktivnosti i događaja, problematike socijalno-pravno-komunalne prirode sa kojima se građani/ke suočavaju i radi aktivno na rešavanju istih i na drugim poslovima u radu sa narodnom poslanicom.

Prijavu koja sadrži CV i motivaciono pismo možete poslati najkasnije do 11.07.2016. godine (do 20h) na adresu kancelarijaposlanika@gmail.com sa naznakom: Za stažiranje Kandidati/kinje koji prođu u uži krug biće kontaktirani. Program stažiranja počinje okvirno 15.07.2016. godine.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»