Konkurs za program obuke i zapošljavanja u ORCA

Ako ste vredni, dobro organizovani, spremni da učite i verujete da je posvećenim radom moguće uticati na promene i stvoriti bolji svet za ljude, životinje i prirodu prijavite se na konkurs za Program obuke i zapošljavanja u ORCA: projektni asistent i mlađi projektni menadžer (ORCA Project Management Trainee Programme).

Postanite deo ORCA u tri koraka

 1. Odabir polaznika Programa obuke i zapošljavanja
 2. Obuka i mentorski rad sa kandidatima
 3. Zaposlenje u ORCA

Kandidati koji budu prošli u uži izbor pohađaće posebnu obuku za rad u civilnom sektoru i u oblasti projektnog menadžmenta. Uz mentorski rad, razvijaće veštine i znanja koja su potrebna za posao projektnog asistenata i mlađeg projektnog menadžera. Kandidati koji budu pokazali najbolje rezultate, nakon ovog procesa, dobiće šansu da budu zaposleni u ORCA.

Šta nudimo?

 • Izazovnu praksu
 • Diverzitet projektnih i radnih zadataka
 • Individualni razvojni plan za svakog kandidata
 • Obuku o radu u CSO i projektni menadžment
 • Mentorstvo u radu

Iako je iskustvo poželjno, ne morate ga imati da biste se prijavili na ovaj konkurs.

CV kandidata i motivaciono pismo u kojem se uverljivo objašnjava motivacija za prijavu na ovaj konkurs poslati na: office@orca.rs najkasnije do 30.10.2016. godine.

Tekst konkursa sa opisom posla i uslovima koje treba da ispunjavaju kandidati možete preuzetina OVDE

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
 • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
 • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
 • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
 • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»