Konkurs za praksu u oblasti marketinga u kompaniji Euro 07

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente sa interesovanjem u oblasti marketinga i analize tržišta da se prijave na konkurs za praksu u kompaniji Euro 07. Rok za prijave je 31.10.2016.

Pozicija: Praktikant – analitičar tržišta
Broj mesta: 4

Opis

Šta ću raditi na praksi?

Kroz jednomesečni angažman upoznaćeš se sa metodologijom istraživanja tržišta, aktivno ćeš učestvovati u pripremnim fazama marketinških projekata, bavićeš se analizom konkurentnosti, prikupljanjem, ažuriranjem i komparacijom podataka o trendovima i promenama na tržištu. Takođe, upoznaćeš kako funkcionišu ostale marketinške aktivnosti i zašto je analitika važna u marketingu.

Šta dobijam ovom praksom?

Tokom projekta imaćeš aktivnu podršku mentora. Razvićeš samostalnost u poslu, unapredićeš svoje veštine u radu sa tabelama koje ćeš moći da primeniš i u drugim sferama. Upoznaćeš se sa marketinškim procesima u organizaciji kakva je naša.

Uslovi

Ako si student osnovnih/master studija ili apsolvent, interesuje te marketing i analiza tržišta, poseduješ istraživački duh i voliš rad sa podacima, prijavi se!

Način prijave

Popuniti formular za evidenciju prijava a CV poslati na na e-mail adresu:konkursi@euro07.rs sa naznakom: Studentska praksa.

Sve prijave koje budu pristigle biće jednako tretirane. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani.

Rok za prijavu    31/10/2016
Trajanje    1 mesec (uz mogućnost produžetka)
Mentorska podrška    da

Foto: ilustracija

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»