Konkurs za praksu u oblasti marketinga u kompaniji Euro 07

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente sa interesovanjem u oblasti marketinga i analize tržišta da se prijave na konkurs za praksu u kompaniji Euro 07. Rok za prijave je 31.10.2016.

Pozicija: Praktikant – analitičar tržišta
Broj mesta: 4

Opis

Šta ću raditi na praksi?

Kroz jednomesečni angažman upoznaćeš se sa metodologijom istraživanja tržišta, aktivno ćeš učestvovati u pripremnim fazama marketinških projekata, bavićeš se analizom konkurentnosti, prikupljanjem, ažuriranjem i komparacijom podataka o trendovima i promenama na tržištu. Takođe, upoznaćeš kako funkcionišu ostale marketinške aktivnosti i zašto je analitika važna u marketingu.

Šta dobijam ovom praksom?

Tokom projekta imaćeš aktivnu podršku mentora. Razvićeš samostalnost u poslu, unapredićeš svoje veštine u radu sa tabelama koje ćeš moći da primeniš i u drugim sferama. Upoznaćeš se sa marketinškim procesima u organizaciji kakva je naša.

Uslovi

Ako si student osnovnih/master studija ili apsolvent, interesuje te marketing i analiza tržišta, poseduješ istraživački duh i voliš rad sa podacima, prijavi se!

Način prijave

Popuniti formular za evidenciju prijava a CV poslati na na e-mail adresu:konkursi@euro07.rs sa naznakom: Studentska praksa.

Sve prijave koje budu pristigle biće jednako tretirane. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani.

Rok za prijavu    31/10/2016
Trajanje    1 mesec (uz mogućnost produžetka)
Mentorska podrška    da

Foto: ilustracija

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: